Lekehus

Endelig kan jeg si at våren er her! Så mange dager med fint vær har gjort sitt til at gresset allerede begynner å bli flekkvis grønt. Knoppene kommer til på både blomster og trær og det kjennes så godt!

Med klargjøring for vår & sommer følger så mye gøy! Blandt annet gjenåpning av lekehus. For to år siden fikk vi satt opp dette søte huset i hagen og barna elsker å være der inne. Til tider gjennom sommeren tilbringer de mer tid der, enn inne hos oss. Vi har en gutt og en jente, og jeg må innrømme at jeg i forkant tenkte at dette ville bli mest brukt av min datter- så feil kan man ta.

Huset er foreløpig pakket bort for vinteren- nå gleder jeg meg til å gjenåpne igjen. 

Her kommer noen tidligere bilder av huset. Planen er å engasjere barna med dugnad til helgen. Frem med kost, børste og såpevann. Kommer fler og bedre bilder når det er på stell der inne igjen. Heng med!

Én kommentar

Siv Anita

16.03.2015 kl.12:48

Wow så kosligt!:))

Tilinspirasjon

16.03.2015 kl.13:44

Siv Anita: Tusen takk:) Skjønner godt at de koser seg inni der!

Skriv en ny kommentar

Tilinspirasjon

Tilinspirasjon

32, Oslo

Jeg er en dame på 32år som bor sammen med min mann og våre to barn på en øy i Oslofjorden. Her på bloggen vil jeg dele min interesse for interiør, hus, hjem og hage. Håper jeg kan være med å inspirere og motivere deg til å skape akkurat det hjemmet du ønsker.

Kategorier

Arkiv

hits