Sofa Makeover & TV-titting

Et godt tips når du skal kjøpe ny sofa er å velge en sofa som det er mulig å bytte trekk på. På denne måten blir sofaen mer varig, og du får en "ny" sofa til en mye billigere penge om du ønsker litt forandring. Vi har valgt et lyst trekk og et mørkere trekk. Planen er å bytte litt på etter årstid.

Sofaen med lyst trekk:Synes begge trekkene er fine på sin måte. Det mørkeste er definitivt mest praktisk og barnevennlig. Husk å impregnere stoffet første gang du bruker det, og det aller beste er om trekket også kan vaskes i maskinen. 

Sofaen med mørkt trekk:

Da vi gjorde om i stuen i høst ble vi enige om å prøve oss på en tv-fri stue. Møtte en del motstand fra både mann og barn, men det er utrolig hva som går seg til med litt tilvenning. Det har virkelig gått over all forventning, og jeg ser ikke for meg at vi noen gang kommer til å ha tv i stuen igjen.

Det morsomste synes jeg var da jeg spurte min 6 år gamle sønn hva han likte best med den nye stuen vår, og han svarer: "At det ikke er TV...."

Litt klisje, men vi får virkelig brukt tiden mye bedre sammen nå. Speiselt i hverdagene, hvor det ikke er så mange timer å ta av mellom henting og legging. Tiden vi før brukte foran tven bruker vi nå til lenger tid sammen rundt matbordet, mer tid på lek og ikke minst på brettspill. Vi har fortsatt en tv nede i kjellerstuen så vi har ikke ett tv fritt hjem, men det var heller ikke målet. Målet var å begrense tv tittingen.Mission accomplished:)

Hvordan er det hos dere? Brukes det mye tid foran tv-skjermen?

5 kommentarer

Emma Olsen

07.01.2015 kl.11:26

Ohh elsker det mørke trekket <3

Tilinspirasjon

07.01.2015 kl.11:45

Emma Olsen: Da har vi samme favoritt:)

Laila MA

07.01.2015 kl.18:59

Flott med flere sofatrekk :) Fine begge to. Her står tv´n stort sett på er jeg redd.

Tilinspirasjon

08.01.2015 kl.10:14

Laila MA: Det er nok det flertallet gjør:)

mestmamma

14.01.2015 kl.21:46

Så fornuftig av dere å verne om den dyrebare tiden med barna! Vi leser masse bøker, spiller kort og brettspill :) En sjelden gang er barnetv på. Da sovner jeg som regel...

Tilinspirasjon

15.01.2015 kl.13:57

mestmamma: Kos dere med kvalitetstid uten skjerm:)

Skriv en ny kommentar

Tilinspirasjon

Tilinspirasjon

32, Oslo

Jeg er en dame på 32år som bor sammen med min mann og våre to barn på en øy i Oslofjorden. Her på bloggen vil jeg dele min interesse for interiør, hus, hjem og hage. Håper jeg kan være med å inspirere og motivere deg til å skape akkurat det hjemmet du ønsker.

Kategorier

Arkiv

hits