Godt Nyttår!

God mandag og godt nyttår!

Etter en laaang ferie, kjennes det nå godt å skulle komme tilbake til rutinene igjen. Legge seg til rett tid, ha på vekkerklokken, ja rett og slett ha en tid å følge. La helg føles som ekte helg igjen. Deilig med høytid og ferie, men for meg er hverdagen aller best!

Tradisjonen tro ryddet vi bort alt som heter jul første nyttårsdag. Må innrømme at gleden jeg føler ved å rydde bort er like stor som den jeg får ved å pynte. Kjennes godt å fjerne alt nips rundt omkring, og etter nesten 2 uker hjemme med barn og festligheter er det godt å få tatt en skikkelig rundvask.

Jeg er ikke speiselt god på å lage (eller følge) nyttårsforsetter. Jeg synes allikevel det er noe spesielt med et nytt år. En ekstra sterk følelse av at jeg kan starte på nytt med blanke ark, selvom endringer som kjent kan gjøres hele året. Jeg har derfor brukt litt ekstra tid på å tenke over hva jeg vil ha mer av og hva jeg vil ha mindre av i året som vi nå så vidt har startet på. En fin tankeøvelse for å få tydeliggjort hva som er viktg for deg, og kansje blir du overrasket over dine egne svar?

Ønsker deg alt godt for det nye året, og håper du vil følge meg videre. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tilinspirasjon

Tilinspirasjon

32, Oslo

Jeg er en dame på 32år som bor sammen med min mann og våre to barn på en øy i Oslofjorden. Her på bloggen vil jeg dele min interesse for interiør, hus, hjem og hage. Håper jeg kan være med å inspirere og motivere deg til å skape akkurat det hjemmet du ønsker.

Kategorier

Arkiv

hits