Himmelsk julebrød

Jeg har lenge hatt en tradisjon på å bake mange slag med småkaker til jul. Om ikke 7 slag, så ihvertfall 5-6. I år har jeg valgt det annerledes, da jeg vært år uten unntak blir sittende igjen med julekaker frem til påske!

Så langt har jeg bakt julebrød og marsipankuler med sjokoladetrekk rullet i kokos. Nam! Pepperkaker er et must med barn i hus, så et par runder med pepperkakebaking har det også blitt. I tillegg tenkte jeg å teste ut en ostekake med pepperkakebunn. Deler oppskrift senere om resultatet blir godt!Dette julebrødet bakte (og spiste) jeg i forrige uke, og denne oppskriften må deles! Himmelsk saftig og god! 

Oppskriften finner du her, på Trines matblogg. Hun kan virkelig det med både mat og bakst! En stor inspirasjon for meg, spesielt i forhold til spennende og enkle matoppskrifter.

Er du i mål med julebaksten?

Én kommentar

Laila MA

21.12.2014 kl.00:43

Er ikke i mål med baksten men har veldig lyst til å prøve dette brødet :)

Tilinspirasjon

21.12.2014 kl.10:19

Laila MA: Anbefales virkelig. Jeg byttet ut halvparten av rosinene med sukat. Kjempe godt! Lykke til & God Jul!

Skriv en ny kommentar

Tilinspirasjon

Tilinspirasjon

32, Oslo

Jeg er en dame på 32år som bor sammen med min mann og våre to barn på en øy i Oslofjorden. Her på bloggen vil jeg dele min interesse for interiør, hus, hjem og hage. Håper jeg kan være med å inspirere og motivere deg til å skape akkurat det hjemmet du ønsker.

Kategorier

Arkiv

hits