Vårt juletre

God mandag!

Nok en helg har flydd forbi og vi nærmer oss julaften med stormskritt. Her i huset begynner julestemningen å snike seg på tiltross for at det ser ut som sommer når jeg titter ut av vinduet. Vi har brukt helgen til å skape stemning ved å bake mer pepperkaker og pynte pepperkakehus. Vi har også vært på julekonsert og vi har pyntet juletre. Som jeg skrev i tidligere innelgg går vi for første gang for kunstig tre, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet. Personlig synes jeg treet ser helt ekte ut, og lukten av jul sørger vi for på andre måter. Røkelse, gløgg, duftllys og ikke minst julemat. 

Planen var å pynte forrige helg når treet kom i hus og det gjorde vi faktisk også, men det føltes rett og slett feil å ha juletre så tidlig så vi endte opp med å ta det ned igjen igjen.. Prøvepynting:) Men nå er det pyntet igjen, og denne gangen får det stå til nyttår. Julekulene er kjøpt på Milla Boutique, og kurven er fra Muubs. Julestjerne mangler av den enkle grunn at jeg ikke har funnet en jeg liker enda.. Noen som har gode tips?

Har dere pyntet juletreet enda?

Én kommentar

Anne

15.12.2014 kl.18:29

Jeg har en snøkrystall i toppen, har den i sølv og gull så jeg bytter litt på.

Den fine kjettingen du har - hvor er den kjøpt?

Flott tre :O)))

Tilinspirasjon

15.12.2014 kl.19:50

Anne: God idé. Kan jeg spørre hvor du kjøpte dine? Kjettingene er også fra Milla Boutique:) Hyggelig at du likte treet.

Skriv en ny kommentar

Tilinspirasjon

Tilinspirasjon

32, Oslo

Jeg er en dame på 32år som bor sammen med min mann og våre to barn på en øy i Oslofjorden. Her på bloggen vil jeg dele min interesse for interiør, hus, hjem og hage. Håper jeg kan være med å inspirere og motivere deg til å skape akkurat det hjemmet du ønsker.

Kategorier

Arkiv

hits