Nytt prosjekt- Barnestrikk

Nytt strikkeprosjekt på gang, Denne gangen er det minstejenta som skal få seg ny genser. For meg er det ekstra stas å strikke til henne. Nr én fordi hun blir så oppriktig glad for det, og nr 2 fordi det går raskere enn å strikke til meg selv. Eldstemann får mark av alt som heter strikkeklær, så han er det ikke noe poeng i å strikke til. 

For å finne den rette genseren, viste jeg henne katalogen og ba henne peke ut den hun likte aller best. Ikke overraskende havnet hun på den som var aller mest rosa..

Litt knotete å strikke med dette garnet for å være ærlig, men når du kommer litt i gang går det lettere. Om ikke annet kommer resultatet raskt, noe som passer meg ypperlig siden jeg ikke er utstyrt med aller mest tålmodighet..

Min datter er 3 år, men jeg velger alltid å strikke store størrelser når jeg strikker til barn. Kjedelig når genseren er ferdig og den sitter akkurat. Denne gangen gikk jeg for størrelse 6 år. Til den trenger du 4 nøster. Super fin genser til mini for under 200,-. Økonomisk, praktisk og gøy!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tilinspirasjon

Tilinspirasjon

32, Oslo

Jeg er en dame på 32år som bor sammen med min mann og våre to barn på en øy i Oslofjorden. Her på bloggen vil jeg dele min interesse for interiør, hus, hjem og hage. Håper jeg kan være med å inspirere og motivere deg til å skape akkurat det hjemmet du ønsker.

Kategorier

Arkiv

hits