1.desember

God mandag og velkommen inn i desember måned og juletid!

Jeg kjenner jeg gleder meg til førjulstiden. For meg er julen førjulstiden. Pyntingen, bakingen, musikken, forventiningene til barna og planleggingen opp mot julaften og de påfølgende juledagene. Desember er også for meg tradisjoner og en tid for ettertanke. En tid hvor tårene sitter enda litt lettere enn til vanlig. Gode tårer som minner meg om hvor heldig jeg er for alt det gode rundt meg..

Vi har brukt mye av helgen på å pynte her hjemme. Med adventsjerne, adventsstake, mini grantær og lysslynger på plass, er det kun juletreet som gjenstår og det blir pyntet allerede til helgen. Fra jeg var liten har jeg vært vant til å pynte juletreet lille juleaften, men etter at jeg flyttet for meg selv har jeg valgt å pynte myyyye tidligere. Det er jo så koselig med juletre! Vi har også bakt årets første pepperkaker, og i går ble julegrana tent på plassen ute i nabolaget. Så her kan vi si at julen virkelig er i gang!

Dette duftlyset fra Voluspa lukter helt himmelsk! Umulig å ikke kjenne på julestemmningen når denne duften fyller rommet..

Denne lysslyngen fant jeg på Mester grønn. Smart liten sak som går på batteri, så du slipper å ha den i nærheten av en kontakt.

Har du startet å pynte til jul?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tilinspirasjon

Tilinspirasjon

31, Oslo

Jeg er en dame på 31år som bor sammen med min mann og våre to barn på en øy i Oslofjorden. Her på bloggen vil jeg dele min interesse for interiør, hus, hjem og hage. Håper jeg kan være med å inspirere og motivere deg til å skape akkurat det hjemmet du ønsker.

Kategorier

Arkiv

hits