Årets adventskalender

Det er faktisk allerede under én uke til 1.desember og dermed på høy tid å tenke på adventskalender. Ihvertfall om du har planer om å gå for pakkevarianten. Jeg innrømmer gjerne at jeg tidligere har gått for den enkle varianten og kjøpt ferdig. Barna har vært stor fornøyde, men i år vil jeg allikevel legge litt ekstra flid i det, og lage en pakkevariant.

Jeg søkte litt rundt på nettet etter inspirasjon, og endte opp med et alternativ inspirert av VillavonKrogh. Nemlig et minijuletre med gaver på. Genialt. 

Jeg var så heldig å finne dette treet på salg. Gavepapir kjøpte jeg på Åhlens, to forksjellige varianter for å skille på hvilke gaver som er til hvem. For å nummerere pakkene, brukte jeg enkelt og greit hjerteklistremerker. 

Inneholdet i pakkene kjøpte jeg litt forskjellige steder. Det aller meste på TGR. Her har de masse morsomt krimskrams til en billig penge. Mini kalkulatorer, godteri, blyanter, hårstrikker++ Det var en god del jobb å pakke inn alle de 48 gavene, men med en kopp te og litt musikk ble det ganske koselig allikevel. En ny juletradisjon helt for meg selv.Nå gjenstår det bare å se om barna blir like fornøyde med resultatet som mor..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tilinspirasjon

Tilinspirasjon

31, Oslo

Jeg er en dame på 31år som bor sammen med min mann og våre to barn på en øy i Oslofjorden. Her på bloggen vil jeg dele min interesse for interiør, hus, hjem og hage. Håper jeg kan være med å inspirere og motivere deg til å skape akkurat det hjemmet du ønsker.

Kategorier

Arkiv

hits