Franske følelser- Brioche

God morgen, og god mandag! For en avslappende og deilig søndag jeg hadde i går. Med det grå og våte været ute, bestemte jeg meg rett og slett for å loffe rundt i pysjen og gjøre minst mulig, til stor glede for flere i huset. 

Det jeg faktisk fikk gjort, var å teste ut en ny oppskrift som jeg fant i interiørmagasinet rom 1-2-3. Knakanes god brioche! Jeg har aldri aldri laget dette før, men det smakte virkelig godt. Jeg vil si det ble en mellomting mellom loff og boller. Vil anbefale deg å teste ut om du vil ha et alternativ til kaffemat, eller om du rett og slett vil unne deg en riktig så god frokost. Som med all gjærbakst tar det noe tid, men på en dag som denne hvor ingenting annet står på agendaen passer det helt perfekt. 

Her kommer oppskriften:Denne oppskriften holdt til 12 stk á ca 100g. Jeg brukte sandkakeformer, men om du ikke har former tilgjengelig er det bare å forme de som vanlig boller. De blir like smakfulle allikevel:) Med litt smør (ja, enda mer smør:), syltetøy og rykende fersk kaffe..

Bon Appetit!

Én kommentar

Kaisa Elise

24.11.2014 kl.11:10

De så kjempe gode ut :)!

Tilinspirasjon

24.11.2014 kl.11:18

Kaisa Elise: De var virkelig farlig gode:) Gikk unna her i går, så må nok på med enda ny bakerunde..

Skriv en ny kommentar

Tilinspirasjon

Tilinspirasjon

31, Oslo

Jeg er en dame på 31år som bor sammen med min mann og våre to barn på en øy i Oslofjorden. Her på bloggen vil jeg dele min interesse for interiør, hus, hjem og hage. Håper jeg kan være med å inspirere og motivere deg til å skape akkurat det hjemmet du ønsker.

Kategorier

Arkiv

hits