Vårt hus rom for rom-Stue

God morgen og god mandag! Vi er så heldige å starte dagene litt senere på mandager, så da har vi litt ekstra tid til kos før barna leveres i barnehage og på skole, noe som verdsettes av både store og små. Morningen fortsatte for min del med en skikkelig intervallrunde på tredemølla. Kjennes utrolig godt å starte uken på denne måten, med et brak!

I dag fortsetter jeg på ferden gjennom huset- rom for rom. Rommet som står for tur i dag er stuen, og jeg har igjen funnet frem noen gamle bilder i arkivet som jeg gjerne vil dele med dere. 

 

Som jeg har fortalt dere tidligere ble alt av møbler og interiør kjøpt underveis i byggeprosessen, så dagen vi flyttet inn stod alt stæsj klart på lager. Morroa kunne begynne!

Sofa- Home&Cottage/ Stuebord-Englesson/ Gardiner- Home&Cottage/ Lampe-Living (nå Skeidar) / Bilde- Bohus/ Puter i fløyel- Day home/ Pelspute- Living (nå Skeidar) (Vet de selger en del av disse tingene fortsatt)

Sofa- Ikea/ fotskammel- Ikea/ skinn- Ikea/ Bord- Ikea/ Leselampe- Ikea/ Pute- Day home

Alt av møbler selges på Ikea i dag.

Noen små endringer på interiøret.

Ikea stolen ble byttet ut med en Howard liknende stol fra Living. Lampen er fra Ikea.

Tv-Benk- Englesson/ Vitrineskap-Englesson/ Stuebord-Englesson/ Taklampe- Tine K/ Gulvteppe-Home&Cottage

Litt omrokering på sofaene, gulvteppe, sofaputer og taklampe ble byttet ut og vips en "ny" stue.

De lange blondegardinene ble erstattet med liftgardiner fra Himla. Kjøpmannsdisken er fra Home&Cottage. 5-armet lysestake i glass er kjøpt på en lokalbutikk på Beitostølen.

I og med at det ble en del bilder i dette innlegget, har jeg valgt å dele det opp litt. Stuens historie har dere fått her, og hvordan vi har det i dag kommer i nytt innlegg i morgen. 

3 kommentarer

walking disaster

17.11.2014 kl.12:07

Å herregud så fint! Får nesten lyst til og flytte inn hos dere, hahah :)

Tilinspirasjon

17.11.2014 kl.15:22

walking disaster: Takk for super hyggelig kommentar! Håper du følger med videre i morgen for å se hvordan vi har det i dag. PS. Veldig flotte bilder du tar:)

walking disaster

17.11.2014 kl.15:24

Ja det skal jeg! Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Tilinspirasjon

Tilinspirasjon

31, Oslo

Jeg er en dame på 31år som bor sammen med min mann og våre to barn på en øy i Oslofjorden. Her på bloggen vil jeg dele min interesse for interiør, hus, hjem og hage. Håper jeg kan være med å inspirere og motivere deg til å skape akkurat det hjemmet du ønsker.

Kategorier

Arkiv

hits